Campagne op volle toeren!

Half september verschenen de eerste kleurrijke affiches van CD&V-Kinrooi in het straatbeeld. Tegelijkertijd verschenen ook onze autostickers op de achterruiten van tal van auto’s van kandidaten en sympathisanten. Daarnaast kwam er een speciale editie van CD&V@Kinrooi in ieders bus. In het blad werden de nieuwe kandidaten van CD&V-Kinrooi uitvoerig voorgesteld aan de hand van een beschrijving van ‘een dag uit het leven van…’

In de laatste week van september en de eerste week van oktober gingen onze kandidaten, onder leiding van lijsttrekker én kandidaat burgemeester Jo Brouns, van deur tot deur om de programmafolder (zie rubriek ‘publicaties’) van CD&V-Kinrooi persoonlijk te overhandigen aan zoveel mogelijk Kinrooienaren.

Op vrijdag 5 oktober viel onze kandidatenfolder in alle Kinrooise brievenbussen. Naast de voorstelling van onze 23 kandidaten bevat deze brochure citaten van zo'n 70 sympathisanten die ons vertellen waarom ze op 14 oktober op CD&V-Kinrooi zullen stemmen!  In onze rubriek 'publicaties' kan je deze brochure bekijken.

CD-V_KINROOI_kandidaatbrochure A4_Pagina_01.jpg