Linde Venken wordt parlementair medewerker van Jo Brouns

Bij de verkiezingen van mei 2019 werd Jo Brouns verkozen als Vlaams volksvertegenwoordiger. Samen met collega’s Lode Ceyssens en Vera Jans zal hij de belangen van de Limburgers verdedigen in Brussel. Maar zoals elke goede chef-kok het betaamt, laat ook hij zich assisteren door een goede souschef. Linde Venken, binnenkort haar masterdiploma politieke communicatie op zak, zal Brouns als parlementair medewerker assisteren in zijn dagelijkse reilen en zeilen.  

Linde Venken heeft tijdens haar opleiding al kunnen proeven van het politieke wereldje. Dit voorjaar startte ze nog als stagiaire bij CD&V-voorzitter Wouter Beke. Aan die stage mocht ze een vervolg breien en ondersteunde ze Beke tot aan de verkiezingen van mei als communicatie-assistente. Relevante ervaring die haar zeker van pas zal komen in deze nieuwe uitdaging. Linde Venken is net zoals Jo Brouns afkomstig uit Noordoost-Limburg. Twee Maaslanders die de handen in elkaar slaan.

Contactgegevens
Linde Venken
linde.venken@vlaamsparlement.be
0498/801687

jo.jpg