Opening vernieuwde bedrijventerrein Opglabeek

Vanavond openden we het vernieuwde bedrijventerrein in Opglabbeek, een belangrijke stap voor het lokale ondernemerschap. Dankzij de grondige opknapbeurt, met oog voor kwaliteit en duurzaamheid, is het terrein nu beter bereikbaar en veiliger voor iedereen.

Met het vernieuwde bedrijventerrein levert burgemeester Marco Goossens en zijn ploeg nogmaals het bewijs dat Oudsbergen de meest ondernemersvriendelijke gemeente van Limburg is.

Uw zekerheid voor ondernemerschap!

Het Belang van Limburg 26/04/2024

Fietsers, automobilisten, bussen en ook het zware vrachtvervoer kunnen het industrieterrein in Opglabbeek voortaan weer vlotter en veiliger bereiken. Ruim drie jaar lang werden er wegenwerken uitgevoerd, een investering van 14 miljoen euro.

Het vernieuwde bedrijventerrein in Opglabbeek werd donderdag officieel geopend, in bijzijn van minister Jo Brouns (CD&V). Vlaanderen investeerde 11 miljoen, Oudsbergen 3 miljoen euro. “De vernieuwing van dit verouderde industrieterrein was dringend nodig”, opende burgemeester Marco Goossens (CD&V). Dus volgde een grondige renovatie en heraanleg van nutsvoorzieningen, glasvezelnetwerk, nieuwe gescheiden riolering, wegen en vrijliggende fietspaden.

Vorige
Vorige

Prijsuitreiking VAKWERK

Volgende
Volgende

Week van Duaal Leren - Bezoek SyntraPXL